TEST PSYCH
Big-geregistreerd gz-psycholoog en psychotherapeut

Ik ben Katja Pereira en ik werk al 19 jaar als psychotherapeut. Ik vind het een prachtig vak. Ik geef individuele behandeling en partnerrelatietherapie aan volwassenen en hanteer daarbij de nieuwste inzichten. Ik doe daarom veel aan bijscholing en blijf mezelf ontwikkelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om naast de gesprekken een deel van de behandeling te doen in een online beveiligde omgeving.  Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe intensief en op welke tijd u met de behandeling bezig bent. Ik ben in meerdere therapeutische stromingen opgeleid en werk als integratief psychotherapeut graag met schematherapie en EMDR. Ik werk veel met persoonlijkheidsproblematiek, complex trauma en dissociatie. Indrukwekkende trajecten met krachtige mensen die door (traumatische) ervaringen in hun jeugd problemen ondervinden.  Ik vind het ook belangrijk om -indien wenselijk- de omgeving erbij te betrekken. Als relatietherapeut ben ik vooral enthousiast over Emotionally Focusing Therapy (EFT). Dit is een wetenschappelijk bewezen methode gebaseerd op de hechtingstheorie, onze menselijke behoeftes in intieme relaties en hoe we onbedoeld met onze partner in negatieve patronen terecht kunnen komen. Speciaal voor stellen met jonge kinderen, geef ik samen met mijn collega Jaro van der Ende 4x per jaar een (groeps)training op basis van EFT

Naast behandeling, bied ik ook coachingstrajecten voor mensen werkzaam in de medische sector en heb samen met collega Jeanine van Leersum care4doctors opgericht. Tot slot vind ik het belangrijk te laten weten dat ik sinds 2015 geen contracten meer met zorgverzekeraars heb afgesloten, omdat ik vind dat de bemoeienis van de zorgverzekeraars binnen contracten te groot is geworden om nog kwalitatief hoogwaardige behandeling te bieden. U kunt hier een toelichting lezen en wat dit voor u betekent.

speciaal aandachtsgebied
Relatieproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek, trauma en dissociatie.

Werkwijze
Langerdurende behandeling in gespecialiseerde ggz voor langbestaande en complexe problemen. Relatietherapie (EFT). Coaching voor medici .

Contracten
Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten.

Werktijden
maandag: 9.30 – 14u
dinsdag: 13 – 21.30u
donderdag: 9.30 – 17u
vrijdag: 9.30 – 17u

Beschikbaarheid
Op dit moment heb ik geen plek om nieuwe trajecten te starten. (5-10-2017)

Registraties bij
NVP, LVVP, AVGP, vereniging EMDR Nederland en stichting EFT Nederland

Algemene gegevens
Big-registratienummers: 29060728116 (psychotherapeut) en 9060728125 (GZ-psycholoog)
KvK-nr: 34273768

Kwaliteitsstatuut
Klik hier om mijn kwaliteitsstatuut in te zien.

 

LVVP-visitatielogo