Maatregelen ivm Corona
7 mei 2020

 

  • Bel pas aan op het moment van de afspraak
  • Desinfecteer bij binnenkomst je handen met de desinfecterende gel op de tafel
  • Maak geen gebruik van de wachtkamer, maar loop gelijk door naar de kamer waar je moet zijn
  • Maak alleen gebruik van het toilet als dat echt nodig is
  • Maak alleen gebruik van de koffie-automaat als er verder niemand in de wachtkamer is
Maatregelen ivm Corona-virus
13 maart 2020

Als praktijk hanteren wij de richtlijnen van het RIVM. Op grond van de informatie van het RIVM kunnen afspraken op de praktijk doorgaan, maar blijf thuis wanneer je verkoudheidsklachten, keelpijn of verhoging hebt. Ook als je denkt dat de klachten wel meevallen. Deze klachten kunnen het begin zijn van het Corona-virus. Zie ook:
vragen en antwoorden RIVM

16 & 17 mei 2020: eerstvolgende relatietraining voor ouders met jonge kinderen
11 januari 2018

De komst van een kind is een grote verandering voor je relatie. Wil je als jonge ouders samen stevig staan in deze fase die zoveel nieuwe ‘uitdagingen’ met zich mee brengt?
Meld je dan aan. Meer informatie: Houd-me-vast

Training ervarings-lichaamsgericht werk
13 december 2017

Vanaf eind januari start Neletta Bouwman weer een groep van 11 keer, op woensdagen eind van de dag. Klik hier voor meer informatie.

17&18 maart 2018: 2-daagse relatietraining voor ouders met jonge kinderen
30 maart 2017

De komst van een kind is een grote verandering voor je relatie. Wil je als jonge ouders samen stevig staan in deze fase die zoveel nieuwe ‘uitdagingen’ met zich mee brengt?
Meld je dan aan. Meer informatie: Houd-me-vast

 

 

alleen ruimte voor aanmeldingen generalistische basis-ggz en coaching
9 april 2015

Door drukte hebben we op dit moment helaas geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen voor de gespecialiseerde ggz. Zodra er weer plek is, zullen we dit hier aangeven (bijgewerkt op 19-05-2017)

Coaching en advies bij werk
29 augustus 2014

De Psychologen Groepspraktijk Amsterdam werkt nauw samen met Annelies van Schaik, coach en eigenaar van Petta coaching en advies. Als het gaat om loopbaancoaching, outplacement of coaching bij persoonlijke ontwikkeling in werk, dan verwijzen wij graag naar haar door, eventueel in combinatie met de psychologische behandeling. De behandelaar en Annelies stemmen goed met elkaar af, zodat beide trajecten goed op elkaar aansluiten. Zo bereiken we een optimaal effect. Voor meer informatie over Petta coaching en advies zie www.petta.nl.