Selecteer een pagina

Werktijden

Maandag: 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur

Beschikbaarheid

Momenteel streef ik ernaar u een eerste afspraak aan te bieden binnen 1 maand. (01-12-2021)

Mobiel: 06 51132814

Registraties bij

AKJPAVGPNIP  en vereniging EMDR Nederland

Marijke van der Duin

Basis GGZ, individueel en relatietherapie (EFT)

Ik ben Marijke van der Duin, inmiddels ruim 25 jaar werkzaam als gz psycholoog. Ik behandel zowel jongeren als volwassenen. Ik heb me al vroeg ik mijn leven geïnteresseerd voor hoe mensen zich ontwikkelen en wat het belang van de gehechtheid daarin is.

Een veilige thuisbasis is zo belangrijk voor iedereen maar daar kan het ook mis gaan.

Je kan bij mij terecht als je zelf problemen ondervindt en je je af vraagt of je nu een depressie hebt, burnout bent, een trauma hebt opgelopen of klachten van andere aard. Maar ook als er problemen spelen in het gezin en/ of bij je kind.

Ik sta dicht bij mijn cliënt, ben warm, inlevend, empathisch en betrokken. Ik werk liefst niet vanuit een vast kader, wil ook mijn intuïtie gebruiken en aanvoelen wat je nodig hebt, vind het juist daarom belangrijk verschillende methodieken te kunnen hanteren.  Een therapeut kan de problemen niet voor je oplossen maar kan je wel helpen om, in wederzijds vertrouwen, pijnlijke ervaringen te verwerken en het leren hanteren van de daarbij moeillijke gevoelens. Ik vind het belangrijk dat je je zelf beter leert kennen en inzicht krijgt in hoe je beter met jezelf in verschillende situaties om kunt gaan.

Speciaal aandachtsgebied
Werken (jong) volwassenen, relaties (ouder-kind, echtparen)

Werkwijze
Kortdurende behandeling in de generalistische basis-ggz voor milde en matige ernstige klachten. Gehanteerde methodieken: kortdurend psychodynamisch, emdr, CGT,  EFT.

Zie ook psycholoog praktijk van der Duin

Contracten
Ik heb met ZilverenKruis/Achmea een contract.
Met de gemeente heb ik geen contract betreffende jeugdzorg.