Selecteer een pagina

Werktijden

Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 17:00 uu

Beschikbaarheid

Ik heb op dit moment alleen ruimte om nieuwe coachings- en behandeltrajecten vanuit Care4doctors te starten.  16-3-2022

tel. 06-14450150

Registraties bij

NIP, CRKBO,vereniging EMDR Nederland, NtVP

Jeanine van Leersum

Coaching, Care4Doctors, Basis GGZ

Ik ben Jeanine van Leersum. Met veel plezier ben ik werkzaam als coach en behandelaar.  Ik ben geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog  (BIG geregistreerd) en profiteer enorm van een jarenlange ervaring in het behandelen van psychische problematiek. In de loop der jaren ben ik steeds meer gaan coachen en sinds 2015 leg ik me daar grotendeels op toe.

Sinds de oprichting in 2009 werk ik bij de Psychologen Groepspraktijk Amsterdam. Voor die tijd werkte ik bij de PEP (Psychologen Eerstelijns Prakijk) en als senior consultant werkgerelateerde problematiek en loopbaancoach bij B&A Prometheus te Amstelveen. Daarvoor werkte ik dertien jaar bij een grote RIAGG in Amsterdam (GGZ-instelling) in diverse teams.

Mijn aanpak is multimethodisch. Ik werk veel met EMDR, en soms met cognitieve gedragstherapie en EFT.  Mijn voornaamste doel in mijn werk is om samen met de cliënt weer de eigen kracht aan te boren die nodig is om de balans te herstellen en waar mogelijk disfunctionele patronen te doorbreken.

Op het gebied van werk en verwerking verzorg ik veel coachingstrajecten voor medewerkers van werkgevers.

Voor tarieven van coachingstrajecten kunt u contact met mij opnemen. Er zijn diverse mogelijkheden afhankelijk van uw situatie. (coaching, supervisie, training persoonlijke effectiviteit in werk). U kunt mij mailen of bellen: vanleersum@care4doctors.nl of tel.06-14450150

Mijn collega Evelyne Pruymboom en ik hebben  een aparte tak binnen de maatschap  genaamd care4doctors (www.care4doctors.nl) van waaruit wij individuele coachings- en behandeltrajectentrajecten bieden aan artsen. Daarnaast bieden wij veel ervaringsgerichte trainingen zowel preventief als hersteltrainingen na uitval in werk aan artsen en opleiders. 

 tarieven:

Ik heb geen contracten met verzekeraars maar voldoe wel aan alle voorwaarden zodat u zelf uw nota kunt indienen bij uw verzekeraar (na verwijzing van een huisarts voor basisggz) en dan in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding. Dit is afhankelijk van de soort verzekering die u heeft natura of restitutie. Voor vergoedingen door niet gecontracteerde psychologen zie de website www.contractvrijepsycholoog.nl  .    

Ik hanteer het NZA tarief.