NIEUW OPGERICHT!

 

Een samenwerkingsverband tussen Jaro van der Ende, Katja Pereira en Barbara Veldt. Omdat we iets extra’s willen doen voor stellen met kinderen, bieden we speciale Houd me Vast trainingen aan. Voor ouders met jonge kinderen (<10) en voor ouders met pubers.
Maar we geven ook relatietherapie, gezinsbehandeling en indien nodig aanvullende individuele trajecten. Kijk hier om meer te lezen en schrijf je in voor een van de relatietrainingen.

Voor meer informatie of vragen:
E   info@relatiepraktijken.nl
M Jaro van der Ende: 06 47402894
M Katja Pereira: 06 18738261

 

HOUD ME VAST-TRAINING
voor ouders met jonge kinderen (tot +/- 10 jaar)

De komst van een kind is een hele verandering voor je relatie. En dat is niet altijd gemakkelijk. Je kunt elkaar uit het oog verliezen, of ruzie krijgen over hoe je dingen aanpakt. Je kunt je alleen voelen, onzeker, of alsof je het nooit goed kan doen.
Het lukt niet altijd om genoeg verbondenheid en aandacht voor elkaar te blijven houden. Omdat het ‘jonge gezin’  zo’n belangrijke fase is en er ook een bodem wordt gelegd voor de volgende generatie, hebben we onze aandacht hierop willen richten. Een gezin is zo enorm gebaat bij een hechte relatie tussen de ouders. Daar profiteren kinderen echt van in hun ontwikkeling.

HOUD ME VAST – LAAT ME LOS
OUDERS MET PUBERS (tussen 13 en 19 jaar)

 Kijk je naar je humeurige puber en vraag je je af; ‘waar is toch mijn kleine, lieve meid/jochie gebleven? Pubers kunnen je woest maken en  je machteloos doen voelen.
Ze zetten je op afstand, willen dingen zelf uitzoeken en hebben je tegelijkertijd nog hard nodig. Ingewikkelde krachten binnen het gezin. Wil je de relatie met je puber versterken? Meer vertrouwen opbouwen en meer onderling begrip?
‘Houd me Vast, Laat me Los’ is een speciale training om de band tussen ouders en tieners te versterken.

 

 

 

In januari 2019 is in het NRC geschreven over de training voor ouders met jonge kinderen:
Een cursus om aandacht voor elkaar te hebben

In april 2018 is in het Psychologiemagazine een artikel verschenen over de training ouders met jonge kinderen:

Relatie-APK voor jonge ouders