Aanmelden

Via de site

U kunt zich via deze site aanmelden. U kunt hierbij al een keuze maken voor een van de psychologen, maar dat hoeft niet persé. Wij vragen u een aantal gegevens in te vullen. U krijgt daarna van ons een bevestigings-mail dat wij uw aanmelding hebben ontvangen. Als u zich specifiek bij één van de psychologen aanmeldt, zal de betreffende psycholoog binnen een week contact met u opnemen.  Als u nog geen keuze voor een behandelaar heeft gemaakt, neemt de psycholoog die als eerste plek heeft binnen een week contact met u op om een afspraak te maken voor het eerste gesprek. Wij streven ernaar u binnen twee weken een eerste gesprek aan te bieden. Als wij deze termijn niet kunnen garanderen, nemen wij geen nieuwe aanmeldingen aan. Wij werken dus niet met een wachtlijst. Wij hebben onze site beveiligd, dus uw privacy is vanaf het eerste contact door ons gewaarborgd.

K. Pereira
M. van der Duin
L.J. van der Ende
J.H. van Leersum
H.A. Bos
Geen voorkeur

Telefonisch

U kunt zich ook telefonisch aanmelden op werkdagen tussen 13.00 – 13.30 uur via 020-6795719. Houd uw verzekeringsbewijs bij de hand. Wij nemen dan een aantal gegevens op en plaatsen u op de lijst van aanmeldingen. De psycholoog die als eerste plek heeft, belt binnen een week contact met u op om een afspraak te maken voor het eerste gesprek. Wij streven ernaar u binnen twee weken een eerste gesprek aan te bieden. Als wij deze termijn niet kunnen garanderen, nemen wij geen nieuwe aanmeldingen aan. Wij werken dus niet met een wachtlijst. Als u zich specifiek bij één van de psychologen aanmeldt, zal de betreffende psycholoog binnen een week contact met u opnemen. Mocht u de praktijk niet kunnen bereiken, dan kunt u zich ook aanmelden via deze site

Wat u moet meenemen naar het eerste gesprek

  • verwijsbrief van de huisarts of specialist die voldoet aan de daarvoor gestelde criteria (als u vergoeding via uw zorgverzekeraar wilt)
  • verzekeringsgegevens
  • identiteitsbewijs