Aanmelden Test

Door drukte hebben wij op dit moment alleen plek voor aanmeldingen in de generalistische basis ggz en coachingstrajecten. Zodra we weer plek hebben voor aanmeldingen in de gespecialiseerde ggz, zullen we dat hier laten weten.

13 -12-2017

Via de site

U kunt zich aanmelden bij de psycholoog die het beste bij u past. Kijk ook of de verwijsbrief daarmee overeenkomt. Helaas heeft niet iedereen altijd plek, maar dat kunt u in een oogopslag zien. Wij vragen u een aantal gegevens in te vullen. U krijgt daarna van ons een bevestigingsmail dat wij uw aanmelding hebben ontvangen. De betreffende psycholoog zal dan binnen een week contact met u opnemen. Wij streven ernaar u binnen twee weken een eerste gesprek aan te bieden. Als wij deze termijn niet kunnen garanderen, nemen wij geen nieuwe aanmeldingen aan. Wij werken dus niet met een wachtlijst. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar heeft namelijk een zorgplicht. Hij moet zorgen dat u tijdig de kwalitatief goede zorg krijgt waar u recht op heeft. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgverlener een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgverleners en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de zogenoemde treeknormen).

Wij hebben onze site beveiligd, dus uw privacy is vanaf het eerste contact door ons gewaarborgd.

K. Pereira
Specialisatie
relatietherapie (EFT), gezinstherapie (EFFT), relatietrainingen en trainingen/coaching Care4Doctors. Basis&Gespecialiseerde GGZ

Aanmeldstop
M. van der Duin
Specialisatie
Basis GGZ, relatietherapie

Wachttijd
geen

L.J. van der Ende
Specialisatie
Basis GGZ, relatietherapie (EFT), supervisie, coaching, psychische klachten rondom zwangerschap/bevalling

Aanmeldstop
J.H. van Leersum
Specialisatie
Coaching, Care4Doctors, Basis GGZ

Aanmeldstop alleen voor
Basis GGZ coaching
H.A. Bos
Specialisatie
Niet langer praktiserend

Aanmeldstop
Geen Voorkeur
Aanmeldstop

Telefonisch

U kunt zich ook telefonisch aanmelden via 020-6795719. Wij zijn alleen tussen 13 – 13.30u live bereikbaar (donderdag niet), maar u kunt uw naam, telefoonnummer en mailadres  ook inspreken op ons antwoordapparaat. Als u alvast vertelt bij wie u zich aanmeldt, dan kan de betreffende psycholoog contact met u opnemen. Wij streven ernaar u binnen twee weken een eerste gesprek aan te bieden. Als wij deze termijn niet kunnen garanderen, nemen wij geen nieuwe aanmeldingen aan. Wij werken dus niet met een wachtlijst. Mocht u de praktijk niet kunnen bereiken, dan kunt u zich ook aanmelden via deze site.

Wat u moet meenemen naar het eerste gesprek

  • verwijsbrief van de huisarts of specialist die voldoet aan de daarvoor gestelde criteria (als u vergoeding via uw zorgverzekeraar wilt)
  • verzekeringsgegevens
  • identiteitsbewijs