Nieuws

Nieuws

ONLINE BEHANDELING

U kunt zich bij onze praktijk aanmelden voor een online behandeling door Hieke Bos, GZ-psycholoog. Hiervoor gebruikt zij de beveiligde online-omgeving van www.psynnovation.com. Op www.psynnovation.com staat aangegeven welke problemen voor behandeling in aanmerking komen voor deze behandeling. Ook kunt u daar vinden hoe de betaling en vergoeding is geregeld en hoe behandeling in zijn werk gaat.

Meldt u aan via https://www.psynnovation.com/aanmelden/aanmelden en kies voor optie 2. Vervolgens kiest u bij behandelaar voor 'Mw. Bos, PG Amsterdam'. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

GROEPSBEHANDELING

Mindfullness:      

De groep is op maandagavond van 19.00 - 21.30u. Vanaf september 2014 start er weer een groep.

Bijeenkomsten: 15, 22 en 29 september, 6, 13, 20 en 27 oktober, 3 november. (er is nog plek)

Deze groep wordt gegeven door Robert Vriesman, erkend mindfullnesstrainer en psycholoog/psychotherapeut. Voor meer informatie over mindfullness, de groep en Robert Vriesman zie www.praktijkvandaag.nl

Ervarings- lichaamsgerichte therapie:   

De groep is op woensdagavond van 18.30 - 21.00u.  Vanaf september 2014 start er weer een groep (er is nog plek)

Bijeenkomsten: 3, 10 en 17 september, 1, 8 en 22 oktober, 5, 19 en 26 november en 10 december.

Deze groep wordt gegeven door Neletta Bouwman en Marian Sprenger, beiden Pessotherapeut/bewegingswetenschapper. Voor verdere informatie of om u aan te melden, kunt u bellen of mailen.

Neletta Bouwman: T 06-18813416  E nelettabouwman@gmail.com

Marianna Waalewijn: T 06-24779364 E marian-sprenger@hetnet.nl

 

COACHING EN ADVIES BIJ WERK

De Psychologen Groepspraktijk Amsterdam werkt nauw samen met Annelies van Schaik, coach en eigenaar van Petta coaching en advies. Als het gaat om loopbaancoaching, outplacement of coaching bij persoonlijke ontwikkeling in werk, dan verwijzen wij graag naar haar door, eventueel in combinatie met de psychologische behandeling. De behandelaar en Annelies stemmen goed met elkaar af, zodat beide trajecten goed op elkaar aansluiten. Zo bereiken we een optimaal effect. Voor meer informatie over Petta coaching en advies zie www.petta.nl.